Ilves haki pisteet FC Kemiltä

Lauantaina 25.11.2017 Tervahallin matolle astelivat liigakamppailuun FC Kemi ja Ilves. Joukkueet tahkosivat tasaisen ottelun, jossa kumpikin pelasi tarkkaa puolustuspeliä. Ensimmäisellä jaksolla kumpikin joukkue onnistui maalinteossa ja tauolle suunnattiin kotijoukkueen johtaessa ottelua lukemin 2-1 aivan jakson loppuhetkillä syntyneellä osumalla. Toinen jakso alkoi vähintään yhtä räväkästi kuin ensimmäinen loppui, kun vierailijat tasoittivat ottelun lukemiin 2-2 heti jakson alkuun. Ottelun ratkaisua saatiin odottaa aivan viimeisille minuuteille, kunnes kotijoukkueen jakson kuudes virhe ja siitä seurannut onnistunut kymmenmetrinen ratkaisi pisteet ottelusta vierailijoille. Kotijoukkue ei saanut enää rymisteltyä palloa Ilveksen vartioimaan maaliin ja näin pisteet Tampereelle.

Lapin Kansa: FC Kemi – Ilves, 25.11.2017

Lapin Kansa: Otteluanalyysi FC Kemi – Ilves