GFT jatkoi FC Kemin tappioputkea

Lauantaina 28.10.2017 Tervahallilla kohtasivat liigakamppailussa FC Kemi ja GFT. Ottelun ensimmäinen jakso ei tarjonnut suuria elämyksiä GFT:n ainokaista maalia lukuun ottamatta. Tauolta palasi kuitenkin kaksi uudistunutta joukkuetta ja toisella jaksolla peli räjähti eloon. Kun jaksoa oli tahkottu reilu viisi minuuttia, niin tulostaululla oli jo ratkaisevan oloiset 0-4 johtolukemat GFT:lle. FC otti kuitenkin ylivoiman käyttöön ja alkoi pyörittää peliä vieraiden päädyssä. Tuloksena liuta hyviä paikkoja ja muutama maali. Kemiläisten takaa-ajo kuitenkin tyrehtyi kahteen ulosajoon eikä peli lähtenyt enää rullaamaan toivotulla tavalla. Loppulukemien 3-6 myötä GFT laittoi oman tappioputkensa poikki ja vastaavasti jatkoi FC Kemin tappioputkea.

Lapin Kansa: FC Kemi – GFT, 28.10.2017

Lapin Kansa: FC Kemi – GFT otteluanalyysi