Sastamololla maalijuhlat

Sunnuntaina 15.10.2017 Tervahallilla kohtasivat Suomen Cupin neljännen kierroksen ottelussa Sastamolo ja Mailattomat. Kotijoukkue aloitti maalikarkelonsa rikkonaisen pelin varhaisessa vaiheessa siirtyessään toisella minuutilla johtoon. Ensimmäisen erän jälkeen tulostaululla oli siedettävät 4-1 lukemat. Kotijoukkue ei höllännyt tahtia toisessakaan erässä ja latoi jälleen neljä maalia Mailattomien rysään. Erätauolle lähdettiin 8-3 lukemista. Kolmannessa erässä vieraiden pelihuumori oli koetuksella, kun kotijoukkue jatkoi maalijuhliaan. Viimeisessä erässä peliväline saatiin kaivaa seitsemän kertaa vierailijoiden verkosta ja summerin pärähtäessä tulostaululla oli tylyt 15-5 lukemat joiden myötä Sastamolo eteni vaikeuksitta cupin seuraavalle kierrokselle.

Lapin Kansa: Sastamolo – Mailattomat, 15.10.2017