SoVo kiri pisteen Kemiltä

Sunnuntaina 8.10.2017 Tervahallissa kohtasivat liigaottelussa FC Kemi ja SoVo. Joukkueet tarjosivat vauhdikkaan ja viihdyttävän ottelun katsojille. Vierailijat siirtyivät ensimmäisellä jaksolla varhaisessa vaiheessa johtoon, mutta tauolle suunnattiin kotijoukkueen 2-1 johtolukemissa. Toisella jaksolla SoVo tasoitti ottelun ennen kuin kemiläisten maalihanat aukesivat kunnolla. Toisen jakson puolivälissä peli näytti selvältä, kun FC Kemi viimeisteli jo 5-2 lukemat. SoVo kiri kuitenkin vielä rinnalle kolmella minuutin sisään ahdetulla maalilla, kun kotijoukkueen paketti suli totaalisesti ottelun viimeisillä minuuteilla. Jatkoajalle lähdettiin tilanteesta jossa SoVolla oli virheet täynnä ja Kemi pääsi rikkeiden myötä useampaan otteeseen kokeilemaan johto-osumaa pisteeltä. Kerran kotijoukkue yrityksistään onnistui ja se jäi myös jatkoajan ainokaiseksi osumaksi, kun loppulukemat kirjattiin 6-5.

Lapin Kansa: FC Kemi – SoVo, 8.10.2017

Lapin Kansa: FC Kemi – SoVo, otteluanalyysi