Sastamolon johto oli sulaa

Sunnuntaina 1.10.2017 Tervahallilla kohtasivat kakkosen kamppailussa Satamolo ja AV. Isännät hallitsivat kenttätapahtumia ja siirtyivät jo varhaisessa vaiheessa ottelussa johtoon. Toisessa erässä Sastamolo vankisti asemiaan ottelussa iskien pari lisämaalia. Varsinaista hätää kotijoukkueella ei ollut vierailijoiden harvojen tilanteiden kanssa. Kolmannessa erässä ottelu näytti jo ratkeavan lopullisesti kun kotijoukkue iski illan neljännen osumansa. AV ei kuitenkaan ollut ratkeamisesta samaa mieltä, vaan aloitti kirinsä, kun peliaikaa oli jäljellä vajaa kymmenen minuuttia. Vierailijat takoivat parissa minuutissa kolme maalia ja toivat otteluun uutta henkeä. Kotijoukkue kuitenkin kesti AV:n kirin ja nappasi kauden avauksesta täydet sarjapisteet lukemin 4-3.

Lapin Kansa: Sastamolo – AV, 1.10.2017