TiPS joutui taipumaan RoPS:lle

Lauantaina 16.9.2017 keskuskentällä kohtasivat Naisten Ykkösen kamppailussa RoPS ja sarjakärki TiPS. Ensimmäinen puoliaika oli kummaltakin varovaista peliä eikä tilanteita juurikaan nähty kummassakaan päädyssä. Vierailijat hallitsivat palloa, mutta vaaralliset paikat jäivät vähiin. Toiselle puoliajalle lähdettiin maalittomasta tasatilanteesta. Puoliaika ehti vanheta vain muutaman minuutin, kun kotijoukkue iski nopealla hyökkäyksellä. Ottelun toinenkin puoliaika edettiin pääsääntöisesti vieraiden hallitessa palloa. Maalin jälkeen TiPS painoi päälle, mutta tulosta ei tuntunut syntyvän. Parikymmentä minuuttia ennen päätösvihellystä vieraat saivat toimitettua pelivälineen verkon perille tasaten maalisarakkeen lukemat. Tasalukemissa edettiin aivan viimeisille minuuteille saakka kunnes kotijoukkue pääsi yllättämään vierailijat kulmasta. TiPS:n loppurutistus jäi vajaaksi eikä se kyennyt enää nousemaan RoPS:n rinnalle. Kotijoukkueelle siis täydet sarjapisteet kärkijoukkueelta.

Lapin Kansa: RoPS – TiPS, 16.9.2017