FC Kemi piti sarjakärjen nollilla

Tiistaina 18.7.2017 Sauvosaaren urheilupuistossa kolmosen sarjapisteistä kamppailivat FC Kemi ja sarjakärki OLS. Vierailijat hallitsivat pallollista peliä etenkin ensimmäisellä puoliajalla, mutta FC Kemi onnistui pitämään oululaiset pääsääntöisesti poissa vaarallisilta maalintekopaikoilta. Vaikka molemmilla joukkueilla oli paikkansa niitata pallo vastustajan verkkoon, niin tauolle suunnattiin 0-0 lukemissa. Toisella puoliajalla kotijoukkuekin löysi tilaa vierailijoiden puolustuslinjasta ja pääsi yrittämään maalintekoa muutamaan otteeseen loistavista paikoista. OLS maali säilyi kuitenkin koskemattomana. Vierailla oli mahdollisuus napata täydet sarjapisteet aivan ottelun loppuhetkillä rangaistusalueen sisälle tuomitun vapaapotkun myötä, mutta kotijoukkue onnistui tilkitsemään tarvittavat raot ja FC:n nolla piti. Päätösvihellyksen kajahtaessa 0-0 tilanne oli yhä voimassa ja sarjapisteet laitettiin jakoon.

Lapin Kansa: FC Kemi – OLS, 18.7.2017