FC Kemi vei paikalliskamppailun

Keskiviikkona 12.7.2017 Sauvosaaren urheilupuistossa kolmosen paikalliskamppailussa kohtasivat FC Kemi ja TP-47/2. Sateisessa säässä yleisölle tarjottiin kovaa ja tasaista vääntöä. Ensimmäisellä puoliajalla maaleja ei nähty kummassakaan päädyssä parista hyvästä tekopaikasta huolimatta. Toiselle puoliajalle marssittiin 0-0 lukemissa. Kotijoukkue aloitti maalinteon toisen puoliajan alussa. Pian johto-osuman jälkeen vierailijoiden iltapuhde hankaloitui ulosajon myötä. TP nousi vajaamiehisenä vielä tasoihin tunnin pelaamisen jälkeen. Isännät käyttivät kuitenkin miesylivoimansa hyödyksi puoliajan edetessä ja latoi pallon verkkoihin vielä pariin otteeseen. Päätösvihellyksen ujeltaessa tulostaululla oli 3-1 lukemat joilla FC Kemi vei paikalliskamppailun nimiinsä.

Lapin Kansa: FC Kemi – TP-47/2, 12.7.2017