TP puristi pisteet KuFulta

Lauantaina 17.6.2017 Pohjan stadionilla kohtasivat kakkosen kamppailussa TP-47 ja SC KuFu-98. Ottelu alkoi kummankin joukkueen osalta tarkkailemalla vastustajaa. Peli pyöri pitkälti keskialueella eikä vaarallisia tilanteita juurikaan nähty. Vierailijat siirtyivät ensimmäisellä puoliajalla ottelussa johtoon joka piti tauolle saakka, sillä TP:n vaarallisimmat tilanteet pysähtyivät maalipuihin. Toiselle puoliajalle asteltaessa tuomion kellot alkoivat kumahdella vierailijoille, kun pallo alkoi pyöriä enemmän KuFun päädyssä. Kotijoukkue tuli toisella puoliajalla nopeasti tasoihin ja piti paineen vastustajan päädyssä. Seuraavaa osumaa saatiin odottaa kuitenkin viimeiselle kympille, vaikka maalipaikkoja oli useampiakin. Torniolaiset onnistuivat maalinteossa toistamiseen ja onnistuivat säilyttämään johdon loppuvihellykseen saakka. TP puristi sarjapisteet KuFulta ja jatkaa mukana kärkikahinoissa.

Lapin Kansa: TP-47 – SC KuFu-98, 17.6.2017