TIHC jatkaa voitoitta Suomi-sarjan karsinnoissa

Sunnuntaina 19.3.2017 Hannulanmäen jäähallissa kohtasivat Suomi-sarjan karsintaottelussa TIHC ja Kiekkokopla. Joukkueet tahkosivat vauhdikkaan ja tasaväkisen ottelun torniolaisyleisön edessä. Kotijoukkue sai otteluun hyvän lähdön ja siirtyi varhaisessa vaiheessa jo 2-0 johtoon, mutta vierailijat tulivat tasoihin heti toisen erän alkajaisiksi. Varsinaisen peliajan päättyessä tulostaululla loisti 3-3 lukemat ja edessä oli jatkoaika. Molemmilla oli viisiminuuttisella paikkansa ratkaista ottelu ennen voittolaukauksia, mutta maalivahdit venyivät parhaimpaansa ja ratkaisu haettiin pitkän kaavan kautta. Vierailijat olivat lopulta voittolaukauskisassa onnekkaampia ja nappasivat kaksi pistettä ottelusta. Kotijoukkue jatkaa vielä voitoitta Suomi-sarjan karsinnoissa.

TIHC – Kiekkokopla, 19.3.2017