Suola vei ensimmäisen koitoksen Kemissä

Lauantaina 4.3.2017 Tervahallilla polkaistiin käyntiin salibandyn playoff-sarjat, kun askiin juoksivat Sastamolo ja SBT Suola. Kotijoukkue sijoittui runkosarjassa toiseksi ja sai ottelupariin kotiedun. Joukkueet tahkosivat tasaisen 60 minuuttisen, jonka aikana kumpikin puolusti tiiviisti välttäen virheitä. Maalipaikoillekin päästiin ja molemmat joukkueet saivat osan paikoistaan hyödynnettyä. Kolmanteen erään lähdettiin vieraiden 2-3 johdossa ja kotijoukkue lähti villisti hakemaan tasoitusta. Vierailijat kuitenkin onnistuivat rokottamaan ja siirtyivät 2-4 johtoon. Kotijoukkuekin onnistui vielä heiluttelemaan verkkoja, mutta takaa-ajo jäi vajaaksi ja näin playoff-parin ensimmäisen osaottelun vei nimiinsä SBT Suola. Sarja on katkolla ensi lauantaina Oulussa.

Sastamolo – SBT Suola, 4.3.2017