RoPS aloitti cupin voitolla

Lauantaina 28.1.2017 Ounashallissa kohtasivat Suomen Cupin ottelussa RoPS ja HauPa. Isännät hallitsivat ottelua ja siirtyivät vartin pelin jälkeen johtoon. Vierailijat kuitenkin taistelivat hienosti ja laittoivat kunnolla hanttiin ennakkosuosikeille. Kotijoukkue onnistui ensimmäisellä puoliajalla luomaan useampia hyviä tekopaikkoja HauPan pienten nukahdusten seurauksena, mutta tauolle sunnattiin nihkeissä 1-0 lukemissa. Toisella jaksolla pelin tempo laski kummallakin joukkueella hieman. Vierailijat pääsivät pariin otteeseen hätyyttelemään vaarallisesti RoPS maalia, mutta verkko ei heilunut. Sen sijaan HauPa päädyssä palloa saatiin poimia verkoista pariinkin otteeseen. Ottelusta RoPSille 3-0 voitto ja täydet pisteet lohkomuotoisen cupin avauksesta.

Pohjolan Sanomat: RoPS – HauPa, 28.1.2017