Suola kaatoi Sastamolon

Sunnuntaina 8.1.2017 Tervahallin kaukaloon rynnivät kakkosen otteluun Sastamolo ja SBT Suola. Ottelu oli tasaista vääntöä jossa Suola vaikutti olevan hivenen paremmalla jalalla liikkeellä. Ensimmäinen erä mentiin tasatahtia ja verkko heilui molemmissa päädyissä. Toiseen erään lähdettiin kotijoukkueen 2-1 johdossa. Vierailijat viimeistelivät vauhdikkaassa toisessa erässä paremmin ja päätöserään jatkettiin tilanteesta 4-5. Sastamolo ei saanut kunnollista kirivaihdetta kolmannessa erässä päälle ja SBT Suola puolusti tiiviisti kotijoukkueen pois maalintekopaikoilta. Summerin pärähtäessä tulostaululla loisti 5-8 lukemat ja pisteet matkasivat vieraiden mukaan. Ennen illan peliä Sastamolo oli pelannut pitkän tovin ilman tappioita kotihallissaan, edellinen tappio lienee toissa kaudelta.

Sastamolo – SBT Suola, 8.1.2017