FC Kemi taipui Sieville pitkän kaavan jälkeen

Lauantaina 7.1.2017 Tervahallilla kohtasivat Futsal-Liigan väännössä FC Kemi ja sarjajohtaja Sievi FS. Joukkueet tahkosivat tasaisen 40 minuuttisen jonka aikana kumpainenkin heilutteli vastustajan verkkoa kerran. Peli venyi jatko-otteluun aivan viime hetkillä, kun kemiläiset upottivat Sievin virhetilin täyttymisen myötä pallon maaliin lähietäisyydeltä. Ennen maalia FC oli päässyt yrittämään samaa jo kahteen otteeseen tuloksetta. Jatko-ottelussa kemiläiset siirtyivät parin minuutin pelin jälkeen johtoon, mutta muutaman viimeisen minuutin aikana myös FC Kemin virhetili täyttyi ja vierailijat pääsivät tasoittamaan ottelun ennen täyttä aikaa. Vielä muutamaa sekuntia ennen päätössummeria Sievi kolisutteli maalipuita kotijoukkueen päädyssä, mutta verkko ei enää heilunut. Ratkaisu ottelulle haettiin pisteeltä josta vieraat viimeistelivät kotijoukkuetta tarkemmin.

FC Kemi – Sievi FS, 7.1.2017