Lämäreille täysi pistepotti

Perjantaina 9.12.2016 Perämeren jäähallin kaukalossa kohtasivat kakkosen väännössä Lämärit ja Rebels. Tasaväkisessä ottelussa kotijoukkue onnistui paremmin maalipaikoistaan. Lämärit siirtyivät kolmannen erän alussa jo 5-0 johtoon ja ottelu vaikutti valmiilta päätössummeria varten. Tovia myöhemmin keltapaidat joutuivat kuitenkin kahden miehen alivoimalle, pariinkin otteeseen, tunteiden kuohahdettua. Pahimmat alivoimatilanteet kotijoukkue hoiti kuitenkin mallikkaasti, mutta yhden vajaalla vierailijat pääsivät rikkomaan kuparisen. Hetkeä myöhemmin kotijoukkueen päädyssä helähti jälleen, eikä aikaakaan, niin uudestaan. Ottelu heräsi uudestaan eloon, kun jäljellä oli muutama minuutti. Rebels vesitti kuitenkin hyvän takaa-ajonsa pariin jäähyyn eikä kotijoukkueella ollut ylivoimalla vaikeuksia pitää rovaniemeläisiä poissa maalinteosta. Päätössummerin pärähtäessä tulostaululla loisti 5-3 lukemat, jonka myötä täysi pistepotti jäi kemiläisille.

Lämärit – RoKi Rebels, 9.12.2016