TP jatkaa kärjen kannoilla

Sunnuntaina 14.8.2016 Pohjan stadionin viheriöllä kohtasivat kakkosen kamppailussa TP-47 ja VIFK. Ensimmäisellä jaksolla kotijoukkue oli hienokseltaan hallitsevampi osapuoli ottelussa joka oli pääsääntöisesti keskialueen tasaista vääntämistä. TP onnistui ensimmäisellä puoliajalla heiluttelemaan VIFK:n maaliverkkoja komeiden kuvioiden päätteeksi pariin otteeseen ja tauolle siirryttiinkin punapaitojen 2-0 johdossa. Toisella puoliajalla vierasjoukkue oli selkeästi hallitsevampi osapuoli. Kotijoukkue ei tuntunut millään saavan pelin juonesta kiinni. VIFK:n vaaralliset paikat jäivät hallinnasta huolimatta kuitenkin vähiin eikä kotijoukkueella ollut suuria vaikeuksia puolustaa johtoaan. Maalittoman toisen puoliajan myötä pisteet jäivät Tornioon ja TP-47 jatkaa C-lohkossa aivan kärjen tuntumassa.

TP-47 – VIFK, 14.8.2016