FC Kemi kylvetti sarjakärkeä

Tiistaina 5.7.2016 Karihaaran tekonurmella kohtasivat kolmosen kamppailussa FC Kemi ja sarjan kärjessä keikkuva OTP. Kemiläiset olivat vastikään murskanneet OTP:n oululaisten kotikentällä lukemin 0-5 ja aiheuttanut heille kauden ensimmäisen tappion. OTP haki revanssia lainehtivasta Karihaarasta. Haasteellinen keli toi lisukkeensa otteluun joka käytiin pitkälti keskialueen painina. Kotijoukkue onnistui ensimmäisellä jaksolla kertaaleen viimeistelemään nopealla hyökkäyksellä ja tauolle siirryttiin 1-0 lukemissa. Toisen jakson alussa FC Kemi lisäsi johtoansa vielä maalilla. Oululaiset saivat ottelun loppupuolella painetta kotijoukkueen päätyyn, mutta kemiläisten maaliverkko ei heilunut. Näin FC Kemi nappasi toisen voittonsa sarjakärjestä ja parantelee asemiaan sarjataulukossa.

FC Kemi – OTP, 5.7.2016