FC Kemi jatkaa liigassa

Lauantaina 26.3.2016 Tervahallilla kohtasivat Futsal Liigan viimeisellä kierroksella FC Kemi ja Ilves FS. FC Kemillä panoksena ottelussa oli jatkopelipaikka ja Ilveksellä runkosarjan voitto. Vierailijat hallitsivat kenttätapahtumia, mutta kotijoukkue taisteli kovaa playoff paikasta. Toiselle jaksolle lähdettiin Ilveksen 0-1 johtoasemassa. Kotijoukkue paransi otteitaan toisella jaksolla ja nousikin tasoihin ja hetken kuluttua jo ohi. Vierailijat kuitenkin nousivat ennen täyttä aikaa vielä tasoihin ja edessä oli jatko-ottelu. Vierailijat onnistuivat viimeistelemään jatko-ottelun ainokaisen maalin ja FC Kemin oli tyytyminen yhteen pisteeseen. Pisteen myötä FC Kemi jäi sarjassa yhdeksännelle sijalle ja karsiutui jatkopeleistä. Pudotuspelit jäivät lopulta yhden maalin päähän, mutta FC Kemi varmisti sarjapaikkansa liigassa ensi kaudeksi.

FC Kemi – Ilves FS, 26.3.2016