Raahe jyräsi Lämärit

Perjantaina 26.2.2016 Perämeren jäähallissa kohtasivat kakkosen playoffien ensimmäisellä kierroksella Lämärit ja Raahe-Kiekko. Joukkueiden edellisen viikon vähämaalinen ottelu oli käyty kummassakin leirissä läpi ja pohdittu vastustajan heikkouksia. Paremmin tehtävässä oli onnistunut raahelaiset. Vierailijat näyttivät karkaavan jo ensimmäisen erän aikana isänniltä, kun erän puolivälissä taululla loisti jo 1-4 lukemat. Kotijoukkue kuitenkin pääsi pelin edetessä paremmin mukaan playoff-tunnelmaan ja kolmanteen erään lähdettiinkin jo tasalukemista 5-5. Viimeisessä erässä kentällä oli vain yksi joukkue. Raahe-Kiekko latoi nopeaan tahtiin tarvittavat rysät ja jyräsi Lämäreiden yli. Loppusummerin pärähtäessä tulostaululla vierailijoille murskaavat 5-11 numerot.

Lämärit – Raahe-Kiekko, 26.2.2016