Lämärit kaatoivat Raahen

Lauantaina 20.2.2016 Perämeren jäähallilla kohtasivat kakkosen kamppailussa Lämärit ja Raahe-Kiekko. Joukkueet hakivat tasaväkisessä ottelussa asemia playoff-sarjaan jossa ne ottavat uudemman kerran mittaa toisistaan. Koko peli oli tasaista vääntöä. Kumpikin joukkue sai luotua maalipaikkoja vastustajan päähän, mutta maalikarkeloita ottelussa ei nähty. Siitä pitivät huolen kummankin tiivis puolustuspelaaminen ja loistovireessä olleet maalivahdit. Kotijoukkue onnistui viimeistelyssään paremmin ja nappasi täydet pisteet (valitettavasti teknisten ongelmien vuoksi kotijoukkueen 3-1 maali ei tallentunut kortille). Ennen sarjan viimeisiä otteluita on jo varmaa, että joukkueet tulevat kohtaamaan myös playoff-sarjan ensimmäisellä kierroksella. Päivän ottelun perusteella odotettavissa on tasaväkinen ja tiukka sarja.

Lämärit – Raahe-Kiekko, 20.2.2016