LeiF haki pisteet Kemistä

Sunnuntaina 7.2.2016 Tervahallilla kohtasivat Futsal-Liigan ottelussa FC Kemi ja LeiF. Sarjataulukon keskikastissa majailevat joukkueet tahkosivat tasaväkisen ottelun josta ei tunnetta puuttunut. FC Kemin nuori joukkue siirtyi ottelussa ensimmäisellä jaksolla johtoon kahdesti, mutta kemiläisten riketilin täytyttyä LeiF pääsi tasalukemissa tauolle. Toisella jaksolla vierailijat siirtyivät ensimmäistä kertaa johtoon, mutta kotijoukkue ei painanut päätään rintaan, vaan nousi vielä tasoihin. Summerin pärähtäessä taululla loisti tasalukemat 3-3, joten edessä oli jatko-ottelu. Vierailijat vaikeuttivat mahdollisuuksiansa hankkia pisteet illan toisen punakortin myötä, mutta kemiläiset eivät saaneet miesylivoimasta huolimatta toimitettua palloa maalipuiden väliin tälläkään kertaa. Lopulta pisteeltä ratkotut kaksi pistettä menivät vierailijoille ja kotijoukkueen oli tyytyminen yhteen.

FC Kemi – Leijona Futsal, 7.2.2016