PS Kemi aloitti Liigacupin voitolla

Lauantaina 30.1.2016 Junkohallissa kohtasivat Liigacup -ottelussa PS Kemi ja Ilves. Kemiläisille ottelu oli historian ensimmäinen Liigacupissa. Ilves siirtyi aikaisessa vaiheessa johtoon, mutta kotijoukkue nousi tasoihin ensimmäisen puoliajan aikana. Kauden avausotteluksi peli oli viihdyttävää joskin ajoittain kovin sekavaakin. Toiselle jaksolle lähdettiin tasalukemista 1-1, mutta kauaa ei tasalukemissa puoliaikaa edetty, kun kemiläiset siirtyivät pisteeltä ottelussa johtoon. Vierailijatkin saivat puoliajan aikana mahdollisuutensa pisteeltä, mutta laukaus osui maalikehikkoon ja kotijoukkueen johto säilyi. Aivan ottelun loppuhetkillä PS Kemi onnistui vielä kaunistelemaan lukemia ja loppuvihellyksen ujeltaessa kemiläiset juhlivat voittoa 3-1 lukemin.

PS Kemi – Ilves, 30.1.2016