Dusan Matic uskoo FC Kemin menestykseen

FC Kemin kausi Futsal-Liigassa on ollut nuorelle joukkueelle vuoristorataa. Kotona pelit ovat kulkeneet mallikkaasti, kun joukkue on onnistunut saalistamaan pisteitä yhtä lukuunottamatta kaikilta vierailijoilta. Vieraissa pelit ovat kulkeneet hieman tahmeammin, kun joukue on onnistunut nappaamaan pisteitä vain kahdessa ottelussa kuudesta. Kauden ollessa puolivälissä nousijajoukkue majailee sarjataulukossa sijalla seitsemän.

Vuodenvaihteeseen asti FC Kemillä oli mukanaan maajoukkueen valmennusringissäkin häärinyt Dusan Matic. Kokenut serbi ohjasi parin kuukauden mittaisella vierailullaan erityisesti kemiläisten maalivahteja futsalin saloihin. Pestinsä päätteeksi Matic arvioi FC Kemin kehittymistä ja mahdollisuuksia Futsal-Liigassa. Vierailunsa aikana FC Kemin ja erityisesti nuorten pelaajien palo lajia kohtaan teki Dusaniin vaikutuksen. Hän ei pidä mitenkään mahdottomana, että nuoresta joukkueesta kasvaa tulevaisuuden maajoukkuetähtiä, kunhan taustat ja yleisö muistavat kannustaa pelaajia polullansa.

Lisää Dusanin mietteitä FC Kemistä löytyy joulukuun puolella kuvatusta haastattelusta.

Dusan Matic – FC Kemi 2015