Sastamolo jyräsi pukit

Sunnuntaina 20.12.2015 Tervahallilla kohtasivat kakkosen ottelussa Sastamolo ja Santa’s United, sarjakärki ja -jumbo. Kapealla materiaalilla liikkeellä ollut vierasjoukkue joutui kemiläisten armottomaan pyöritykseen ottelun ensimmäisestä erästä lähtien. Sastamolo takoi maaleja tasaiseen tahtiin, eikä rovaniemeläiset pystyneet vastaamaan tulitukseen. Täydet sarjapisteet ottelusta kotijoukkueelle lukemin 11-3 (4-0,2-2,5-1). Sastamolo jatkaa joulutauolle sarjakärkenä tappiosarakkeen näyttäessä yhä nollaa.

Sastamolo – Santa’s United, 20.12.2015

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s