Lämärit jälleen vahvempia paikallisottelussa

Perjantaina 18.12.2015 Perämeren jäähallissa kakkosen ottelussa kohtasivat jo toisen kerran joulukuun aikana Lämärit ja TIHC. Edellisellä kerralla Lämärit vei joukkueiden välisen kohtaamisen lukemin 7-4. Tällä kertaa isännät joutuivat torniolaisten kanssa ahtaammalle. Vauhdikkaassa ottelussa edettiin tasaisissa merkeissä. Kolmanteen erään lähdettiin kotijoukkueen 3-2 johdossa. Erän aikana TIHC nousi tasoihin kahdella nopealla maalilla, mutta kotijoukkue onnistui vielä veivaamaan tarvittavan osuman voittoon. Pisteet ottelusta kemiläisille luvuin 5-4 (3-1, 0-1, 2-2).

Lämärit – TIHC, 18.12.2015

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s