FC Kemi vahvassa vireessä U21 Liigassa

Sunnuntaina 13.12.2015 Tervahallilla oli futsalin täyteinen päivä, kun Ilves FS, KaDy, SiFu ja FC Kemi mittelivät U21 Liigan pisteistä. Päivän toisessa ottelussa vastakkain asettuivat sarjajohtaja Ilves FS ja lohkojumbo KaDy. Tamperelaiset eivät jättäneet ottelussa sijaa arvailuille, vaan nappasivat selkeän voiton lukemin 10-0. Päivän kolmannessa kamppailussa FC Kemi isännöi Ilvestä. Kumpikin joukkue puolusti tiiviisti ja tarjosi yleisölle kuuman ja jännittävän ottelun. Maalipaikoissa kotijoukkue oli hyvin hereillä ja lopulta pisteet ottelusta kotijoukkueelle lukemin 4-0. Päivän viimeisessä liigaottelussa vastakkain asettuivat päivän ensimmäisessä ottelussa luvuin 15-0 KaDyn kaatanut SiFu ja turnausisäntä FC Kemi. Kemiläisten Ilves-pelin hyvä ote oli kadonnut tauon aikana eikä maalipaikkoihin päästy aiemman tapaan. Ensimmäisen jakson jälkeen tulostaululla loisti 1-0 SiFulle. Toisella jaksolla FC Kemi teki tarvittavan ja latoi kolme maalia lyhyen ajan sisään. Osumat riittivät voittoon ja pisteet ottelusta jäivät Kemiin loppulukemin 2-4.

Ilves FS – KaDy, 13.12.2015

FC Kemi – Ilves FS, 13.12.2015

Sievi FS – FC Kemi, 13.12.2015