Lämäreillä maalikarkelot

Lauantaina 12.12.2015 Perämeren jäähallissa kohtasivat kakkosen kamppailussa Lämärit ja RoKi Rebels. Maalirikkaan ottelun ensimmäisessä erässä heiluteltiin tiuhaan maaliverkkoja kummassakin kenttäpäädyssä ja tauolle suunnattiin 5-4 lukemissa. Toisessa erässä kotijoukkue karkasi vierailijoilta latoen neljä rysää. Viimeisessä erässä puolustukset jälleen rakoilivat kummallakin joukueella ja maaleja nähtiin useampia. Kotijoukkue kasvatti vielä johtoansa ja nappasi sarjapisteet lukemin 14-6.

Lämärit – RoKi Rebels, 12.12.2015

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s