Kärkiottelussa tasattiin pisteet

Lauantaina 5.12.2015 Tervahallin kaukalossa kohtasivat kakkosen kärkijoukkueet Satamolo ja SBT Suola. Joukkueet tarjosivat yleisölle vauhdikkaan ja viihdyttävän pelin josta ei tilanteita puuttunut. Kolmanteen erään lähdettiin jännittävästä 3-3 tasatilanteesta. Kotijoukkue näytti jo karkaavan vierailijoilta iskien kaksi nopeaa maalia, mutta vierailijat taistelivat itsensä vielä tasoihin vieden ottelun jatkoajalle. Jatkoajalla parhaimmat maalipaikat siunaantuivat Sastamololle, mutta maaleja ei enää nähty, joten kärkikamppailussa tasattiin pisteet.

Sastamolo – SBT Suola, 5.12.2015

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s