Kemiläiset veivät paikalliskamppailun

Perjantaina 4.12.2015 Perämeren jäähallissa kohtasivat kakkosen paikalliskamppailussa KeLä ja TIHC. Kauden avauksessa torniolaiset jäivät selkeästi Lämäreiden jalkoihin, mutta tällä kertaa TIHC laittoi kotijoukkueelle kunnolla kampoihin. Lämärit siirtyivät aikaisessa vaiheessa jo 2-0 johtoon, mutta vierailijat kampesivat itsensä rinnalle ja toisessa erässä jo ohitse. Kolmannessa erässä KeLän potku oli kuitenkin piirun verran terävämpi ja kotijoukkue onnistui karkaamaan paikallisvastustajalta ottelun viime minuuteilla. Ottelusta täysi pistepotti kemiläisille lukemin 7-4 (3-2, 1-2, 3-0).

Lämärit – TIHC, 4.12.2015

Yksi kommentti artikkeliin ”Kemiläiset veivät paikalliskamppailun

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s