KeLä taipui Rebelsille

Lauantaina 21.11.2015 Perämeren jäähallin kaukalossa kohtasivat Lämärit ja RoKi Rebels. Joukkueet takoivat ottelussa maaleja tasatahtiin. Kolmanteen erään lähdettiin tasalukemissa 3-3. Vierailijat siirtyivät erän puolivälissä johtoon jonka kotijoukkue kuittasi pikaisesti kahdella nopealla maalilla. Ennen päätössummeria vierailijat onnistuivat vielä nousemaan tasoihin eikä kotijoukkueen potku riittänyt enää johtomaalin rakentamiseen varsinaisella peliajalla. Jatkoajan alussa Rebels kärsi kahden minuutin rangaistuksen jonka aikana Lämäreillä oli tukku hyviä paikkoja päättää ottelu. Vierailijat kuitenkin taistelivat vajaamiehisenä jäähystä kuiville jonka jälkeen Rebels onnistui hieman onnekkaasti maalinteossa ja tämän myötä nappaamaan kotijoukkueelta pari pistettä kotimatkalleen.

Lämärit – RoKi Rebels, 21.11.2015

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s