KeKi jäi KeLän jalkoihin

Lauantaina 31.10.2015 Perämeren jäähallissa kohtasivat kakkosen ottelussa Lämärit ja KeKi. Sarjan kärkijoukkue KeKi aloitti ottelun vahvasti viimeistellen ensimmäisen maalinsa jo reilun minuutin pelin jälkeen. Rivakka alku ei kuitenkaan knatanut tämän pidemmälle ja ensimmäinen erä pysyi tasaisena päätössummeriin saakka. Toisen erän alussa kentällä nähtiin vain yksi joukkue. Lämärit karkasivat vierailijoilta iskemällä nopeaan tahtiin neljä maalia. Tästä ei KeKi enää noussut. Kolmas erä pelailtiin pois ja maaliverkkoja heiluteltiin kummassakin päädyssä päätössummeria odotellen. Pisteet ottelusta Kemiin lukemin 12-5 (2-1, 7-1, 3-3).

Lämärit – KeKi, 31.10.2015

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s