PS Kemi nousee Veikkausliigaan!

Lauantaina 17.10.2015 Sauvosaaren urheilupuiston takakentälle oli saapunut PS Kemin ennätysyleisö seuraamaan Ykkösen viimeisen kierroksen ottelua jossa kohtasivat PS Kemi ja FC Jazz.

Kotijoukkue aloitti ottelun vahvasti ja siirtyi johtoon jo muutaman minuutin pelin jälkeen. Kotijoukkueen tahti ei hiipunut oikeastaan missään vaiheessa ja tauolle suunnattiin PS Kemin 2-0 johdossa. Toisella puoliajalla kotijoukkueen hallinta jatkui. Vierailijat eivät saaneet peliänsä kunnolla rullaamaan ja joutui katselemaan kotijoukkueen maalikarkeloita. Loppuvihellyksen piipatessa tulostaululla roikkui kotijoukkueelle 4-1 lukemat, joiden myötä PS Kemi voitti Ykkösen 2015 ja nousi sen myötä Veikkausliigaan!

Onnea joukkueelle ja taustajoukoille äärimmäisen hienosta saavutuksesta, joka on vaatinut kovaa päämäärätietoista työtä useamman vuoden ajan. Hattu, päästä!

PS Kemi – FC Jazz, 17.10.2015