Sastamolon kausi käyntiin yskähdellen

Sunnuntaina 11.10.2015 Tervahallin kaukaloon marssi kakkosen kamppailuun Sastamolo ja Papas. Vierailijat olivat liikkeellä kapealla ringillä, joten ennakkokaavailuissa oli odotettavissa, että kotijoukkue juoksee vierailta jalat alta. Ottelu lähtikin Sastamoloon kannalta vauhdikkaasti liikkeelle, kun kotijoukkue siirtyi johtoon 26 sekunnin pelin jälkeen. Vierailijat eivät kuitenkaan annistuneet vaan nousivat pian tasoihin. Illasta tuli Sastamololle raskas, sillä ottelun viimeiselle minuutille lähdettäessä vierailijat olivat onnistuneet kuromaan kahden maalin karkumatkan. Tämä ei kuitenkaan kajaanilaisille riittänyt, sillä kotijoukkue nousi tasoihin ilman maalivahtia ja vei ottelun jatkoajalle. Jatkoajalla kotijoukkue onnistui tappelemaan läpi alivoimansa, jonka päätyttyä Sastamolo pääsi suoraan aitiosta karkuun ja samalla pyrähdyksellä tuulettamaan voittoa.

Sastamolo – Papas, 11.10.2015

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s