Kemi tasasi pisteet Oulun kanssa

Lauantaina 3.10.2015 Sauvosaaren urheilupuiston takakentälle marssivat Ykkösen otteluun PS Kemi ja AC Oulu, kun Perämeren herruudesta taisteltiin kauden viimeistä kertaa. Vierasjoukkue oli napannut kauden edellisistä kohtaamisista vakuuttavat voitot. Ottelusta tuli odotetusti tasainen keskialueen kamppailu, jossa kumpikin halusi minimoida virheet. Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkue sai toimitettua pallon kertaalleen AC Oulun verkkoihin, mutta maalia edelsi hienoinen paitsio ja täten puoliajalle suunnattiin maalittomassa tasatilanteessa. Toisella puoliajalla kummallakin joukkueella oli haarvakseltaan hyviä maalipaikkoja eikä niistä harvoistakaan lopulta saatu aikaiseksi mitään maininnan arvoista. Kuparinen jäi kentän kummassakin päädyssä rikkomatta ja pisteet tasattiin 0-0 tuloksella.

PS Kemi – AC Oulu, 3.10.2015