MelU kamppailee sarjapaikastaan

Lauantaina 26.9.2015 Sauvosaaren urheilupuistossa kohtasivat liigan alaloppusarjan ottelussa MelU ja NiceFutis. Joukkueet kamppailevat sarjapaikastaan viimeisille kierroksille saakka. Ensimmäisellä puoliajalla vierailijat hallitsivat kenttätapahtumia, mutta kotijoukkue puolusti tiiviisti eikä porilaiset päässeet heiluttelemaan maaliverkkoja. Sen sijaan kotijoukkueen hyökkäyskuviot tuottivat jo ensimmäisellä jaksolla tulosta, mutta MelUn epäonneksi lippu oli pystyssä paitsion merkiksi. Puoliajalle suunnattiin 0-0 lukemissa. Toisella puoliajalla kotijoukkue hyökkäsi rohkeammin ja se tuotti tulosta. kahdesti pallo saatiin toimitettua NiceFutiksen maalikehikon sisälle. Vierailijat eivät saaneet luotua tarpeeksi vaarallisia tilanteita MelUn maalille eikä kuparista saatu rikottua. Näin koitjoukkueelle elintärkeät pisteet sarjapaikkaa ajatellen loppulukemin 2-0.

Merilappi United – NiceFutis, 26.9.2015