PS Kemi karkaa muilta

Lauantaina 12.9.2015 Sauvosaaren urheilupuiston takakentällä kohtasivat Ykkösen kärkiottelussa PS Kemi ja JJK. Kotijoukkue oli saada otteluun unelma-alun, kun se pääsi jo ensimmäisellä minuutilla puolittain karkumatkalle. Vierailijat kuitenkin onnistuivat varjelemaan maalinsa vielä tässä vaiheessa. Peli oli tasaista vääntöä, mutta kotijoukkue onnisuti luomaan paremmat maalipaikat ja ennenkaikkea hyödyntämään paikkansa. Tauolle siirryttiin kotijoukkueen varman oloisessa 2-0 johdossa. Toisella puoliajalla peli jatkui samankaltaisella teemalla. Keskikentän tasaista vääntöä ja tilanteita kummassakin päädyssä. Vierailijat kuitenkin tuskailivat viimeisten syöttöjen ja viimeistelyn kanssa eikä kotijoukkueellekkaan enään maalinteko maittanut, joten pisteet jäivät kärkiottelusta Kemiin.

PS Kemi – JJK, 12.9.2015