AIK lähetti TIHC:n kesälomalle

Sunnuntaina 1.3.2015 Hannulanmäen jäähallissa miteltiin kakkosen puolivälierien toinen osaottelu jossa kohtasivat TIHC ja AIK. Vierailijat olivat voittaneet edellisenä päivänä kotiottelunsa. Oululaiset saivat toiseen osaotteluun hyvän alun ja ensimmäisen erän jälkeen tulostaulua valaisi 1-3 vieraiden johtolukemat. Kotijoukkueen otteet jäivät ottelussa odotettua vaisummiksi, eikä kirivaihdetta saatu päälle oikeastaan missään vaiheessa. TIHC pysähtyi kerta toisensa jälkeen vieraiden puolustukseen. Loppulukemat 1-6 (1-3, 0-1, 0-2) jonka myötä AIK jatkaa pleijareissa ja TIHC pääsee vietämään kesälomaa.

TIHC – AIK, 1.3.2015

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s