Et-Po kyykytti Lämäreitä

Lauantaina 7.2.2015 Perämeren jäähallissa kohtasivat kakkosen kamppailussa KeLä ja Et-Po 72. Ottelun avauserä oli varsinaista ilotulitusta ennen erän puoltaväliä taululla seisoi jo 3-3 lukemat. Tauolle siirryyttiinkin kymmenen maalin saattelemana. Aivan sama meno ei jatkunut ottelun loppuun saakka, mutta maaleja areenan yleisö sai nähdä vielä tukun lisää, sillä loppulukemat kirjattiin 5-12 (4-6, 0-2, 1-4) vierailijoille.

Lämärit – Et-Po 72, 7.2.2015

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s