Kaikki menee!

Lauantaina 22.11.2014 Perämeren jäähallin kaukalossa kohtasivat kakkosen ottelussa Kemin Lämärit ja Kuusamon Pallo-Karhut. Kotijoukkue otti ottelussa tiukasti ohjat hanskoihinsa heti ensi minuuteilla. Lämärit pyörittivät peliä mallikkaasti pari ensimmäistä erää latoen taululle murskaavat 10-3 lukemat. Viimeisessä erässä ote kuitenkin herpaantui hieman ja vierailijat pääsivät kaventamaan parilla osumalla. Loppulukemat kuitenkin kotijoukkueelle 11-6 (6-2, 4-1, 1-3). Voitolla Lämärit venyttivät voittoputkensa jo viiden ottelun mittaiseksi.

KeLä – PaKa, 22.11.2014

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s