Lämärit murskasivat RoKi Rebelsin

Lauantaina 25.10.2014 Perämeren jäähallissa kohtasivat II-divisioonan ottelussa Lämärit ja RoKi Rebels. Ottelun alku enteili tasaista iltapuhdetta, sillä ensimmäisen erän jälkeen taululla loisti 1-1 lukemat. Toisin kuitenkin kävi, kotijoukkue karkasi toisen erän puolivälissä tavoittamattomaan johtoon parin minuutin sisällä ja kaunisteli voittolukemia vielä kolmannessa erässä. Loppusummerin särähtäessä taululla komeili kotijoukkueen hyväksi 9 – 2 lukemat.

Lämärit – RoKi Rebels, 25.10.2014

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s