PS Kemi varmisti lohkovoiton

28.9.2014 Sauvosaaren urheilupuistossa kohtasivat kakkosen ottelussa lohkon kärkijoukkueet PS Kemi ja AC Kajaani. Kotijoukkueelle riitti ottelusta yksi piste varmistamaan lohkovoitto ja sitä myötä karsintapaikka. Kotijoukkue hallitsi ottelua selkeästi ja sai luotua tukun tilanteita kajaanilaisten maalille. Ensimmäisellä puoliajalla ei kuitenkaan verkot heilunut ja tauolle siirryttiin maalittomassa. Toisen puoliajan alussa vierailijat saivat hieman parempaa otetta pelistä kun kotijoukkueen syötöt karkailivat vastustajalle. hermoilujakson jälkeen kotijoukkue otti kuitenkin ohjat omiin käsiinsä. Reilun tunnin pelaamisen jälkeen PS Kemi tuuletteli ottelun ainokaista osumaa ja näin ollen varmisti paikkansa karsinnoissa loppulukemin 1-0.

PS Kemi – AC Kajaani, 28.9.2014