KemPa matkalla neloseen

Lauantaina 9.8.2014 Keminmaan keskuskentällä kohtasivat kolmosen kamppailussa sarjan häntäpään joukkueet KemPa ja Ajax Sarkkiranta. Kotijoukkue aloitti ottelun vahvasti siirtymällä jo ensimmäisellä minuutilla johtoon ja johtaen puoliajalle lähdettäessä jo kahdella maalilla. Tämä ei kuitenkaan riittänyt KemPalle, vaan vierailijat rynnivät toisella puolikkaalla ensin nopeasti tasoihin ja sitten ohi. Tappion myötä KemPa jumittui vahvasti sarjan viimeiseksi. Ensi kaudella keskuskentällä pelataan todennäköisesti Lapin nelosta (mikäli mennään järjestelmien mukaan) Pohjois-Suomen kolmosen sijaan. Mihin päin PS Kemi kääntää katseensa sarjatason vaihdoksen myötä, vai riittääkö nelonen kemiläisten junnuille?

KemPa – Ajax Sarkkiranta, 9.8.2014

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s