FC Kemi taipui kolmosen kärkitaistossa

Perjantaina 1.8.2014 Paavonkarin kentällä käytiin kolmosen kärkiottelu jossa kohtasivat FC Kemi ja Tervarit. Kotijoukkue hallitsi kenttätapahtumia ja vyörytti peliä vahvasti Tervareiden maalille, maalinteko ei kuitenkaan kemiläisille maittanut. Sen sijaan vierailijat rokottivat ensimmäisellä puoliajalla jokaisesta tilanteestaan. Tauolle suunnattiin vieraiden 0-2 johdossa. Toisella puoliajalla kotijoukkue onnistui kaventamaan pisteeltä, mutta sen lähemmäksi sarjapisteitä vierailijat eivät sarjakärkeä päästäneet. Loppulukemat 1-2 ja pisteet Ouluun.

FC Kemi – Tervarit, 1.8.2014

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s