PS Kemille täysi pistepotti

Sunnuntaina 27.7.2014 Sauvosaaren urheilupuistossa kohtasivat kakkosen ottelussa PS Kemi ja KPV. Joukkueiden edellinen kohtaaminen Kemissä päättyi 3-2 kemiläisten hyväksi. Illan otteluun lähdettiin vauhdikkaasti, kun kotijoukkue siirtyi vartin pelaamisen jälkeen jo 2-0 johtoon. Kotijoukkue loi vielä tukun tilanteita vierailijoiden maalille, mutta tauolle lähdettiin samoissa lukemissa. Toisella puoliajalla PS Kemi sai aikaiseksi vielä yhden osuman ja peli alkoi olla taputeltu, toisin kävi. Kotijoukkueen lopun löysäily avasi KPV:lle tilaisuuden päästä mukaan peliin. KPV ei kuitenkaan onnistunut nousemaan tasoihin, vaan kello pelasti kemiläiset. Loppulukemat jälleen 3-2.

PS Kemi – KPV, 27.7.2014

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s