MelU taipui lisäajalla

Lauantaina 26.7.2014 Karihaaran tekonurmella kohtasivat naisten liigan ottelussa MelU ja Åland United. Ottelusta muodostui tasaväkinen keskialueen kamppailu, joka ratkesi viime hetkillä. Kotijoukkueella oli ensimmäisellä puoliajalla hyviä paikkoja iskeä maali, mutta maalikehikoiden sisälle pelivälinettä ei saatu toimitettua. Vierasjoukkue sen sijaan iski kotijoukkueen virheen jälkeen taukolukemiksi 0-1 nopeasta vastahyökkäyksestä. Toisella puoliajalla kotijoukkueen takaa-ajo tuotti tulosta ja MelU onnistui nousemaan tasoihin. Tämä ei kuitenkaan riittänyt, sillä vierailijat pelasivat ottelun loppuun saakka ja onnistuivat maalinteossa vielä lisäajalla. Sarjapisteet matkasivat saarelle lukemin 1-2.

Merilappi United – Åland United, 26.7.2014

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s