Paikalliskamppailusta pisteet FC Kemille

Keskiviikkona 23.7.2014 Paavonkarin kentällä kohtasivat kolmosen paikalliskamppailussa FC Kemi ja Keminmaan Pallo. Vierailijat voittivat kauden alkupuolella käydyn edellisen mittelön joukkueiden välillä, joten FC:llä oli revanssin paikka.

Ottelu oli tasaista vääntämistä, jossa kummallekin joukkueelle rakentui muutama maalipaikka. Kotijoukkue onnistui hyödyntämään harvat tilaisuudet paremmin ja nappasi täyden pistepotin 1-0 lukemin turvin. Voiton myötä kemiläiset jatkavat kolmosen piikkipaikalla.

FC Kemi – KemPa, 23.7.2014

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s