Torniossa käytiin beach volleyn SM-osakilpailu

Torniossa tapahtumakeskus Torandassa pelattiin beach volleyn SM-osakilpailu 5.-6.7.2014. Miesten finaalissa kohtasivat Jyrki Nurminen/ Harri Suonikko ja Pekka Piippo/ Anssi Hakala. Tasaisen ottelun kolmannen erän päätteeksi Piippo ja Hakala juhlivat 2-1 (17-21, 21-19, 16-14) voittoa. Kaksikko otti revanssin vastustajistaan, jotka kukistivat heidät edellisessä Jyväskylän SM-osakilpailussa.

Pohjolan Sanomat: Beach Volleyn Tornion SM-osakilpailun miesten finaali, 6.7.2014

Naisten sarjan loppuottelussa kohasivat Meri Tissari/ Elina Heiskanen ja Taru Lahti/ Anniina Parkkinen. Tornion SM-osakilpailun voiton ottivat odotetusti alle 23-vuotiaiden MM-turnauksessa neljänneksi sijoittuneet Taru Lahti ja Anniina Parkkinen lukemin 2-0 (21-7, 22-20).

Pohjolan Sanomat: Beach Volleyn Tornion SM-osakilpailun naisten finaali, 6.7.2014

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s