MelU ja KF10 tasasivat pisteet

1.7.2014 Karihaaran tekonurmella kohtasivat naisten liigaottelussa MelU ja KF10.  Ensimmäinen puoliaika oli rikkonainen ja eritoten kahden loukkaantumisen myötä peli seisoi pitkät tovit. Vierailijat onnistuivat ensimmäisellä puoliajalla maalinteossa ja tauolle mentiin KF10:n johtaessa. Toisella puoliajalla kokkolalaiset karkasivat jo kahden maalin johtoon ennen kotijoukkueen heräämistä. MelU taisteli ottelun nopeasti tasoihin ja painoi tämän jälkeenkin pelin vieraiden päätyyn, mutta enempää maaleja ei ottelussa nähty ja sarjapisteet jaettiin joukkueiden kesken.

MelU – KF10, 1.7.2014

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s