TP:lle jälleen kotitappio

Sunnuntaina 29.6.2014 Länsirannan tekonurmella kohtasivat kakkosen kamppailussa TP-47 ja OPS. Aurinkoisessa säässä käyty ottelu oli tasaista keskialueen vääntämistä. Kummallakin joukkueella oli maalipaikkansa, mutta vain vierailijat onnistuivat viimeistelyssä ensimmäisen puoliajan aikana. Toisella puoliajalla kotijoukkue nousi tasoihin, mutta hankaloitti peliänsä ulosajon myötä ottelun loppupuolella. Vajaalla pelannut kotijoukkue ei kyennyt estämään vierailijoiden lopun rynnistyksiä. OPS onnistui maalinteossa vielä kertaalleen ja nappasi sarjapisteet mukaansa Ouluun.

TP-47 – OPS, 29.6.2014

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s