KPV haki pisteet Torniosta

Sunnuntaina 15.6.2014 Länsirannan tekonurmella kohtasivat kakkosen ottelussa TP-47 ja KPV. Kotijoukkueella oli tasaisessa ottelussa ongelmia viimeistelyssä ja puoliajalle lähdettiin maalittomassa tasatilanteessa. Toisella puoliajalla vierailijat rokottivat hyvällä prosentilla paikoistaan viimeistellen kahdesti ennen päätösvihellystä. Kotijoukkueen hyökkäyksiin lähtö ontui jälkimmäisellä puoliskolla ja näinollen pisteet matkasivat Kokkolaan.

TP-47 – KPV, 15.6.2014

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s